Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands

OVER ONS

Leer meer over wie we zijn en wat we te bieden hebben.

Dedicated to your success

Ontmoet Maurits Horbach

Maurits Horbach heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales. Begonnen als verkoper bij bedrijven als Eagle Star, Sissel en de Rabobank en daarna doorgegroeid als sales eindverantwoordelijke bij bedrijven als Leaseplan en Trafficmaster. Daarnaast heeft hij de laatste 6 jaar als interim manager commerciële veranderingstrajecten bij bedrijven geïmplementeerd als Chubb Lips, Wegener, DeLaRue, Hiltermann, Leasecontracts, Kobefab en Gielissen. In 2001 tijdens zijn laatste baan in loondienst bij LeasePlan kwam hij in aanraking met Sandler. In 2009 nam hij de beslissing om met de wereldmarktleider in zee te gaan en ontdekte toen al dat verkoop op de traditionele manier en managen gekkenwerk is en dat er een betere manier is om te verkopen en leiding te geven.

Otto Quint is consultant / trainer bij Sandler. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales en sales gerelateerde omgevingen. Begonnen in het internationale bedrijfsleven bij IBM en van daar uit de overstap gemaakt naar het ondernemerschap. Een psychologisch organisatie advies buro met nadruk op sales en product development. De ervaringen in deze twee “werelden” komen mooi bij elkaar in Sandler. In die tijd kwam hij in contact met Sandler en merkte al gauw dat dit anders was dan de gebruikelijke classroom trainingen. Je bent zo sterk als je zwakste schakel en daar op zoek naar is een belangrijk aspect van Sandler. Uiteindelijk zit het hem ook in de kracht van de herhaling en persoonlijk groei speelt zich af buiten je comfortzone.

 

 

Thomas Bakker

Thomas is consultant / trainer bij Sandler. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in ondernemen en in sales gerelateerde omgevingen. Begonnen in diverse ICT bedrijven en van daaruit de overstap gemaakt naar het ICT ondernemerschap. Bij deze ICT ondernemingen bemerkte hij dat de manier waarop sales (management) en leadership geregeld is van doorslaggevend belang is voor het succes van de onderneming. Hij heeft vanuit de praktijk veel ervaring met complexe sales trajecten waar ICT bedrijven vaak mee te doen hebben.

Expertise gebieden:

Hun passie is het om zijn klanten bewust te laten worden dat het hele leven neer komt op je Ik, je Betere Ik en nog beter je Beste Ik, “Be the Best you can Be!”. Je hebt het allemaal zelf in de hand, want “niets heeft betekenis behalve de betekenis die jij eraan geeft.”

  • Coaching, begeleiding en implementatie commerciële strategie

  • Trainen en Coachen van directeuren, managers en binnen - en buitendienst

  • Het zelf uitvoeren van commerciële interim trajecten binnen verkooporganisaties