Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands

Het Sandler verschil

Doorgewinterde experts die een bewezen methodologie toepassen = SUCCES

 

Bekijk hoe ons verschil van trainen een verschil voor jouw bedrijf kan maken.

 

 • Onze trainers

  Sandler trainers hebben reeds een succesvolle loopbaan doorlopen als sales en management professionals en gebruiken nu de Sandler sales methodologie om anderen te trainen en te mentoren in een succesvolle loopbaan.  

 • Onze Methodologie

  The Sandler sales methodologie moedigt aan je persoonlijk leiderschap in te zetten, dan dat je wordt getraind met "techniekjes". Reinforcement training faciliteert de kracht van de herhaling en daagt  je uit nieuwe en krachtige gedragingen, attitudes en salesvaardigheden te ontwikkelen. Deze aanpak is de route op weg naar succes.

 • Ons Global Netwerk

  Met meer dan 250 lokale training centra in meer dan 27 landen, plus materialen vertaald in 20 talen, zorgt er voor dat wij onze klanten overal in de wereld kunnen bedienen, of je nu werkt bij het MKB of een multinational.

Vind hier hoe Sandler jou en jouw bedrijf kan helpen betere resultaten te halen.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven

Wanneer je samenwerkt met Sandler dan zal je ervaren dat onze jarenlange andere aanpak zorgt voor langdurig toekomstig succes van onze klanten, inclusief:

 • Ervaren fulltime trainers

  Vele trainings organisaties gebruiken onderaannemers om training te geven. In plaats daarvan werken wij met eigen trainers die een "proven trackrecord" hebben op het gebied van sales en management vraagstukken en door hun praktische ervaring zorgt dat voor het succes van onze relaties. 

 • Mogelijkheid om programma's aan te passen.

  Wij kunnen onze programma's aanpassen om zo tegemoet te komen aan de doelen en uitdagingen van jouw bedrijf. 

 • Globale voetafdruk met meertalige en multiculturele mogelijkheden

  Met meer dan 250 training centra in meer dan 27 landen plus materialen vertaald in 20 talen, zijn wij in staat om klanten wereldwijd te ondersteunen. 

 • Unieke wijze van training

  Na afloop van een eerste training in uw organisatie, kunnen we om datgene wat er is getraind te laten beklijven individuele coaching sessies en interactieve online tools inzetten. Sterker nog, we zijn een van de enige organisatie die dat soort van herhalende interacties inzet.

 • Een aanpak die voor langere tijd succes oplevert in plaats van "even trainen".

  Onze unieke aanpak benadrukt de kracht van de herhaling - wat wij 'reinforcement training' noemen. Het helpt bij het versnellen van je leertraject en vervolgens vermenigvuldigt dit je successen in de tijd, zodat onze filosofieën deel gaan uitmaken van het DNA van jouw bedrijf.

 • Eenvoud

  De Sandler benadering is éénvoudig en gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse activiteiten. Dit staat in contrast met de vaak over-technische benadering van processen die mensen nooit zullen gebruiken en filosofieën die managers niet kunnen invoeren.

 • Bewezen sales, corporate en management programma's

  Onze innovatieve programma's zijn ontwikkeld door Sandler professionals, getest en succesvol uitgerold gedurende de afgelopen 40 jaar.