Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands

Sales Bootcamp

Sandler Training is een wereldwijde trainingsorganisatie met een lokale focus en meer dan vier decennia aan ervaring in het succesvol samenwerken met bedrijven en professionals in een groot aantal verschillende sectoren om hen te helpen bij het verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van verkoop- en managementprocessen.

 

 

In deze 2-daagse Bootcamp leer je de basiselementen van de Sandler-methodiek. Je maakt samen met de andere deelnemers kennis met de kracht van de methodiek en je wordt je bewust van je eigen gedrag en valkuilen in het verkoopproces. Deze training is inclusief twee persoonlijkheid testen.

Sandler Sales Bootcamp is het verkorte programma dat iedereen die iets te verkopen/adviseren heeft – van concreet product tot ontastbare dienst – in staat stelt makkelijker en meer te verkopen.
Sales/consultants passen nieuw gedrag pas echt toe als het voortvloeit uit een gedetailleerd activiteitenplan. Dat plan komt meestal alleen van de grond als het wordt gedragen door de juiste attitude en overtuigingen. Daarom houdt Sandler zich bezig met deze drie gebieden – die allemaal nodig zijn om blijvend succes te hebben: attitude, gedrag en technieken.

Onderwerpen in de Sales Bootcamp
1. Systematisch werken in sales
2. Verkopen op kleur & de Gun-factor vergroten (ken jezelf en de prospect)
3. Werken met Vooraf-afspraken (UFC)
4. Het ontdekken en ontwikkelen van de echte redenen waarom men van u koopt (het PIJN-concept)
5. Geavanceerde vraagtechnieken
6. Werken met het budget van de klant
7. Het identificeren van het besluitvormingsproces
8. Presenteren voor commitment
9. BAT: de route naar succes (zoomt in op gedrag, houding en technieken)

Sandler Sales Bootcamp

Eindhoven

Plaats: Eindhoven
Duur: 2x1 dag ( interval van 2 weken) 8 en 22 februari , 8 en 22 maart en 5 en 19 april 2018 

Kosten: Deelname aan de 2-daagse Open Sales Bootcamp, bedraagt € 1.350,- per deelnemer inclusief twee assessments (Devine en Disc) en terugkoppeling, materialen, lunches en locatiekosten.

Inschrijven Sales Bootcamp

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven