Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Sales Mastery

Kleine tot middelgrote bedrijven of multinationals- wij willen allemaal hetzelfde ding - voorspelbare sales resultaten en groei.

Sandler Sales Mastery is het programma dat iedereen die iets te verkopen/adviseren heeft – van concreet product tot ontastbare dienst – in staat stelt makkelijker en meer te verkopen. Verkopers/consultants passen nieuw gedrag pas echt toe als het voortvloeit uit een gedetailleerd activiteitenplan. Dat plan komt meestal alleen van de grond als het wordt gedragen door de juiste attitude en overtuigingen. Daarom houdt Sandler zich bezig met deze drie gebieden – die allemaal nodig zijn om blijvend succes te hebben: Attitude, Gedrag en Technieken.

 

SOCIAL SELLING MAKKELIJK GEMAAKT

Worstel jij met het gebruik van LinkedIn om nieuwe business te genereren?

Sandler en LinkedIn hebben samen het boek LinkedIn the Sandler Way gepubliceerd. Experten van s'werelds grootste sales training en netwerk organisatie delen hun inzichten.

Vraag dit gratis 68 pagina's tellende eBoek aan en leer de geheimen kennen van s'werelds grootste online professionele netwerk om prospects te vinden en je sales resultaten te verhogen. Een must-read voor iedere sales professional die zijn acquisitie kracht wil maximaliseren door LinkedIn te gebruiken.

 

 

Sales Oplossingen die jouw behoeften dekken, onafhankelijk van in welke sector of grootte van bedrijf jullie actief zijn.

Sandler Bibliotheek

Boeken die leiden naar succes

De Sandler bibliotheek dekt alle onderwerpen, over verkoop, sales management en leiderschap, nodig om je bedrijf succesvol te laten groeien. Twee Amazon en Wall Street Journal best-sellers en andere goed verkopende boeken over verkoop, tonen aan dat wij weten waarover wij praten.

Het begint alllemaal met een prospect...

Prospect The Sandler Way

Autheur and Sandler trainer John Rosso bespreekt zijn laatste boek, Prospect The Sandler Way. Het boek deelt 30 core principes om stressvrij te acquireren via telefoon en het internet, volledig in overeenstemming met de Sandler Selling System methodiek. Dit boek bevat strategieën over onderwerpen van de 21ste eeuw zoals effectieve online research voor je bezoek en LinkedIn gebruiken om doorverwijzingen (referrals) te genereren.