Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Strategic Customer Care

Wat zijn onze verwachtingen van medewerkers in het back/frontoffice en service afdelingen? We vragen ze om telefoontjes te plegen, up en cross-selling toe te passen, op een hoog niveau de service van ons product of dienst te leveren en dat allemaal om aan onze omzetdoelstellingen te voldoen. Maar bereiden wij ze wel voor op deze taken of is dit gedoemd om te falen?
Het Sandler Training Strategic Customer Care programma is niet zoals andere trainingsprogramma’s. Het is geen ‘snelle oplossing’ tot succes. Het staat voor langlopende Reinforcement training en coaching om er zeker van te zijn de investering terug te verdienen. Haal jij het maximale resultaat uit jouw verkoop binnendienst?
• Heeft jouw klantenservice en verkoop binnendienst de techniek en het zelfvertrouwen om een goede verkoopkans te herkennen?
• Geven zij ook teveel ‘gratis’ advies aan mensen die alleen aan het ‘rondkijken’ zijn?
• Laten zij vaak vraagtechnieken en kwalificatie versloffen om de echte behoefte te ontdekken?
• Heb je ooit goed geluisterd naar wat je verkoop binnendienst zegt tegen prospects aan de telefoon?
• Is er veel werk te verkrijgen… maar wordt de order vaak gemist?

Leer hoe je het potentieel van de verkoop binnendienst kan ontsluiten om zo meer omzet te genereren.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven

Klantendienst medewerkers getraind door Sandler...

  • Zijn communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Kunnen bijkomende producten en diensten ten voordele van de klant aanbieden die zorgen voor omzetgroei en klantbehoud.

  • Stellen vragen om de situatie te analyseren en een betere oplossing aan te bieden.

  • Behandelen de verzoeken van de klanten op een oprechte, niet-manipulatieve wijze.

  • Blijven objectief en vermijden de confrontatie

  • Behandelen klanten met respect

Zij moeten de vragen van de klant beantwoorden met duidelijke en bondige woorden

Omgaan met klanten die gefrustreerd of geiriteerd zijn in emotioneel geladen situaties is niet gemakkelijk voor de meeste mensen. Je medewerkers hebben training en praktijkvoorbeelden nodig om zulke situaties rustig en effectief af te handelen.

Klantendienst medewerkers moeten situaties kunnen analyseren zonder emotioneel betrokken te geraken.

Zij moeten adequaat kunnen reageren en acties initiëren nodig om zo met moeilijke voorvallen efficiënt om te gaan, waarbij ze de behoeften van de klant herkennen en problemen oplossen zonder het belang van de klant en eigen organisatie uit het oog te verliezen. 

In our clients' own words

"One of the challenges Employment Solutions faced pre-Sandler was an inefficient sales process, not only chasing unqualified leads, but chasing people we've submitted proposals to and ending up in voicemail jail. We were spinning our wheels making the sales cycle way longer than it needed to be. Since working with Sandler, we've been able to make our sales process much more efficient. We've shortened the sales cycle, and we now qualify our leads much better."

Dan Mori
President of Employment Solutions