Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands

Oplossingen voor Professionele dienstverleners

Wat hebben architecten, advocaten, ingenieurs en andere professionele dienstverleners gemeenschappelijk?

Je hebt training nodig speciaal ontwikkeld voor professionele dienstverleners.

Uw bedrijfsvoering draait waarschijnlijk rond systemen, processen en principes, maar gebruik je een van deze elementen om nieuwe klanten te winnen? De kans is groot, dat je je niet zo comfortabel voelt, niet zo competent of niet consistent bent in het  "verkopen" van jouw diensten als in het leveren.

Je kan dezelfde creatieve, organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden die je aanwendt in jouw beroep integreren in effectieve processen en systemen voor het identificeren, kwalificeren, en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen.

"Verkopen" kan een respectabel en winstgevend onderdeel van jouw praktijk worden, zonder dat je klinkt als een "stereotiepe verkoper." Je hoeft geen toevlucht te nemen tot "gelikte" presentaties vol gestopt met Features & Benefits, of te dansen naar de pijpen rond de bezwaren en opmerkingen van een potentiële klant.

A sales book especially for professional service providers

Authors and Sandler trainers Chuck and Evan Polin discuss their latest book, Selling Professional Services The Sandler Way, and how Sandler's principles can have a major impact on practice development.

Must-have information for law firm partners and other professional service providers.