Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Sandler's bedrijfsverhaal

Over Sandler

David Sandler was een echte visionair die zijn tijd ver vooruit was. Zijn revolutionaire methodologie gebaseerd op de basis principes van de menselijke gedragspsychologie, heeft de tand des tijds doorstaan. 

Het huidige bewijs van dit succes ligt bij onze duizenden klanten waar we wereldwijd mee samenwerken. Wij blijven er aan werken onze deelnemers steeds te informeren met nieuwe inzichten in sales en Sales management.

Met behulp van de basis gedachte waarop het Sandler Selling System is gebaseerd , zijn we in staat voortdurend nieuwe sales, sales management en leiderschap programma's te ontwikkelen voor zowel MKB als Multinationals.

Onze programma's zijn zo effectief, omdat ze aanpasbaar zijn en en op maat gemaakt kunnen worden voor toepassingen in iedere industrie of organisatie structuur. 

Dave Mattson, onze huidige CEO en President, werkte in de begindagen zeer nauw samen met David Sandler en werd in 2007 on ze nieuwe CEO.

Onder zijn leiding groeide de Sandler organisatie zowel nationaal en internationaal naar meer dan 250 centra in 27 landen. Hij voegde nieuwe programma's toe aan de Sandler Training portfolio, waaronder Enterprise Selling, Leiderschap en Verkoop binnendienst programma's.

De Sandler Certificatie aanpak, een op vaardigheden gebaseerd en meetbaar certificatie programma, door onze relaties veelvuldig gevraagd, is een belangrijke ontwikkeling van de laatste jaren.