Skip to main content
Regio Zuid-Nederland | 5657 DV Eindhoven, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

We werken met service en verkoopbinnendienst medewerkers

Je bent aan het verkopen—of je het beseft of niet.

Als je niet ook de verkoopkracht ziet van je inside sales afdeling dan verlies je mogelijk inkomsten.

Leer hoe je eenvoudig deze mensen kan stimuleren om bijkomende inkomsten te genereren en je bedrijf te laten groeien.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven
7 Ways Customer Svc.png

Heb je veel vertrouwen in de capaciteiten van de verkoop binnendienst? Herkennen zij onvoldoende groeimogelijkheden en opportunities vanuit hun afdeling?

Sandler heeft specifieke strategieën en technieken die je helpen op effectieve en efficiënte wijze om te gaan met moeilijke personen en situaties. Je levert hoge klant tevredenheid en lost problemen op zonder de klant te "manipuleren". Bovendien leren we jou hoe je zelfs in de moeilijkste situaties assertief kunt zijn terwijl jij je emoties onder controle houdt. 

EEN KLANT VERLIEZEN KOST GELD

Verspil je geld door klanten te verliezen?

Dankzij lange termijn relaties met klanten ontstaan terugkerende inkomsten. Relaties die gebouwd worden op een basis van open communicatie, wederzijds respect en goede intenties kunnen tegen een stootje.

Verkoop binnendienst medewerkers zijn het eerste contact bij problemen groot of klein. Hoe kan je productief en positief problemen oplossen?

Hou jezelf niet voor de gek—verkoop binnendienst is van essentieel belang

Inbound Sales volgens Sandler

Jouw inbound sales team is zo sterk als zijn zwakste schakel. 

Schrijver en Sandler’s Customer Care Program Specialist, Anne MacKeigan, geeft je 48 regels waarmee je intelligente en strategische adviezen krijgt t.b.v je inside sales afdeling. Customer Service The Sandler Way helpt je een werkcultuur te scheppen en uit te bouwen die gebaseerd is op de overtuiging dat klanten niet alleen belangrijk zijn—Zij zijn de enige reden dat je bedrijf bestaat.